Het gezicht achter de vakantiewoning

Hallo, ik ben Els, jullie gastvrouw in de vakantiewoning.

Gelukkig getrouwd met Stefaan en mama van Emma en Laura. Mijn man is aannemer dakwerken en ik werk als marketing assistant.  Samen gingen we voor een nieuwe uitdaging, naast onze gewone job : het uitbaten van een vakantiewoning.

Zelf gaan we jaarlijks op familieweekend met een groep van 30.  Telkens ervaren we dat het vinden van een geschikte vakantiewoning moeilijk is. Onze keuze voor een grote vakantiewoning was dan ook vlug gemaakt.

De enige manier om een woning in te richten naar de wensen van een familie- of vriendengroep van deze tijd was om een volledig nieuwe woning te bouwen:

  • een praktische woning met veel ruimte en comfort,
  • een gezellige thuis waar onze gasten samen met familie, vrienden en collega’s kunnen genieten en zich amuseren.
  • 11 kamers en 9 badkamers bieden ieder toch zijn eigen privacy
  • 2 gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor onvergetelijke momenten samen.

De totale make-over waar we zelf de handen uit de mouwen staken, heeft vele maanden… en uiteindelijk 4 jaren geduurd voordat we de eerste gasten konden ontvangen.

Maar het vele werk loonde… zo laten onze gasten duidelijk blijken.

Het organiseren van je eigen verblijf in groep is erg leuk maar soms zie je door de bomen het bos niet meer.
Ik ben er voor jullie om het plannen van jullie weekend, midweek of week een stukje gemakkelijker en leuker te maken.

Graag delen we onze ervaringen uit de streek en helpen graag om activiteiten voor te bereiden voor je groep.  Favoriete plekjes van Ieperlingen als inspiratie?

Tips voor een restaurant, activiteit voor kleuters, fietstocht of wandeling: vraag ernaar.  Zo zorgen we samen dat  jullie verblijf bij ons een top herinnering wordt om niet snel te vergeten!

Ik help jullie graag verder.

Heel prachtige woning met alles op en aan en fantastische eigenaars die je verblijf nog meer doen slagen.
Prachtige, practische locatie waar je wakker wordt met een panaroma om tijdens het ontbijt te blijven genieten, een aanrader, gewoon boeken zou ik zeggen?

François R.

we hadden een prachtig vriendenweekend in dit geweldige huis! zeer proper, veilig en voorzien van alle nodige faciliteiten voor jong en oud. voor herhaling vatbaar!

Vanessa M.

Hadden een geweldig weekend in dit ruime, stijlvolle vakantiehuis. Groot terras, heldere kamers met badkamer, speelkelder, trampoline. Ook in de keuken was alles voorzien voor een grote groep. Is een dikke aanrader !

Chris D.M.