De eet- en woonruimte op het gelijkvloers beschikt over kleine en grotere tafels, waardoor de tafelschikking op eigen maat kan geplaatst worden, met gebruik van 28 stoelen en 2 hoge kinderstoelen. Overal is er gratis wifi.

De keuken is ingericht voor kokkerellen met een grote groep:
een groot keramisch fornuis met grote oven,  1 microgolfoven, 2 grote koelkasten van 219 l., 1 diepvriesvak van 64 l en een semi-professionele vaatwas
Bij de keuken zijn een 6-tal barstoelen om gezellig te kunnen aperitieven met de kok…
Een zithoek biedt hier plaats aan een 12-tal personen.

De gemeenschappelijke ruimte in de kelderverdieping is ingericht met een extra zithoek en enkele zitzakken voor de tieners.
Een beamer met HDMI-aansluiting, een projectiescherm en muziekinstallatie zorgen voor extra mogelijkheden.  15 extra stoelen zijn hier beschikbaar.
Zin in een partijtje tafelvoetbal, darts, sjoelbakken of tafeltennis? Dat kan.
Bij ons zal je je niet vervelen.

Heel prachtige woning met alles op en aan en fantastische eigenaars die je verblijf nog meer doen slagen.
Prachtige, practische locatie waar je wakker wordt met een panaroma om tijdens het ontbijt te blijven genieten, een aanrader, gewoon boeken zou ik zeggen?

François R.

we hadden een prachtig vriendenweekend in dit geweldige huis! zeer proper, veilig en voorzien van alle nodige faciliteiten voor jong en oud. voor herhaling vatbaar!

Vanessa M.

Hadden een geweldig weekend in dit ruime, stijlvolle vakantiehuis. Groot terras, heldere kamers met badkamer, speelkelder, trampoline. Ook in de keuken was alles voorzien voor een grote groep. Is een dikke aanrader !

Chris D.M.